Tiedottaminen ja viestintä

Toimivaan partiotoimintaan kuuluu aktiivinen viestintä lasten ja nuorten vanhempien sekä lippukunnan johtajiston välillä. Oma ryhmänjohtaja on tärkein lenkki huoltajien ja lippukunnan välisessä viestinnässä.

Ryhmäkohtainen viestintä

Ryhmien sisäinen viestintä tapahtuu tänä päivänä pitkälti WhatsApin välityksellä. Ryhmillä on omat WhatsApp-ryhmät, joissa ryhmänjohtajat infoilevat tulevista tapahtumista, koloilloista ja muusta oheisohjelmasta. Ryhmissä huoltajat voivat myös kysyä mieltä askarruttavista, mahdollisesti myös muita mietityttävistä asioista.

WhatsApp -ryhmien lisäksi jokaisella ryhmällä on oma sähköpostiosoite, joka on muotoa foto-ryhma-huoltajat@kuksa.partio.fi. Sähköpostitse huoltajia lähestytään lähinnä kaikkia koskevien tiedotteiden ym. viestien kanssa, jolloin sama tieto kulkee kaikille jäsenille ja huoltajille.

Sosiaalinen media

Forssan partiolaisilla on oma Facebook -sivu, jonne päivitetään pääasiassa ryhmien kuulumisia ja fiiliksiä erilaisista tapahtumista ja tempauksista. Tykkäämällä sivustamme saat omalle seinällesi uusimmat kuulumiset ja tietoa lippukunnan toiminnasta!

Instagramista lippukunta löytyy nimella @forssanpartiolaiset. Jaa partioaiheiset kuvasi käyttämällä hashtageja #partioscout ja #fotopartio