Kuksa ja asiointipalvelu

Jäsenrekisteri Kuksa

Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri, jota lippukunnat käyttävät jäsentensä tietojen tallentamiseen. Kuksan kautta ilmoittaudutaan mukaan partiotoimintaan, tapahtumiin, leireille ja retkille. Myös Suomen Partiolaisten vuosittainen jäsenlaskutus tapahtuu Kuksan tietojen pohjalta.

Ryhmänjohtaja näkee Kuksasta omien ryhmäläistensä tietoja, tapahtumailmoittautumisia ja muita jäsenasioita. Näiden lisäksi ryhmänjohtaja voi syöttää Kuksaan ryhmän suorittamat aktiviteetit, merkit ja ryhmän toimintasuunnitelman.

Asiontipalvelu

Partion asiointipalvelu on partion jäsenten ja huoltajien käyttöön tarkoitettu Kuksan käyttöliittymä. Eli Suomeksi selvennettynä; asiointipalvelun kautta täysi-ikäinen jäsen tai alaikäisen jäsenen huoltaja voi ylläpitää Kuksassa näkyviä jäsentietoja.

Asiointipalvelussa jäsen tai huoltaja voi muokata omia yhteystietojaan. Kun huoltajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite vaihtuu, tulee se päivittää asiointipalveluun, jolloin tiedot näkyvät oikein ryhmänjohtajille. Palvelusta löytyy myös partion jäsenlaskut sekä partiolaisen jäsenkortti.

PartioID

PartioID:llä jäsen tai huoltaja tunnistautuu partion palveluihin kirjautuessa. ID:n avulla on mahdollista kirjautua sisään Kuksaan ja asiointipalveluun käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa. PartioID:tä tarvitaan mm. jäsentietojen päivittämiseen sekä partiotapahtumiin ilmoittautumiseen.

Lisätietoa ja apua asiointipalvelun käyttöön täältä.