Usein kysyttyä

Mitä partio maksaa?

Partion hintataso on moneen muuhun harrastukseen nähden alhainen. Lue lisää partion hintapolitiikasta https://forssanpartiolaiset.fi/vanhemmille/mita-partio-on

Miten toimintaan voi tulla mukaan?

Toimintaan saa tulla mukaan koska vain, mikäli ryhmien koot ja aikataulut sen mahdollistavat. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten saisimme järjestettyä sinulle tai lapsellesi sopivan ryhmän.

Voiko 5-vuotias lapseni tulla mukaan partioon?

Virallinen partio-ohjelma alkaa 7 –vuotiaasta ylöspäin. Alle kouluikäiset ovat tervetulleita perhepartioryhmään huoltajansa kanssa! Lue lisää perhepartiosta täältä!

Voiko partiota harrastaa vaikka ei pidä retkeilystä?

Kyllä voi! Partiokasvatuksen tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista tunnollisia ja luotettavia yhteiskunnan jäseniä, joten partio on muutakin kuin retkeilyä. Tosin erätaidot ovat yksi tärkeimmistä partiossa opittavista taidoista.

Milloin saa partiohuivin? Entä partiopaidan?

Partiohuivi annetaan vannottua partiolupausta vastaan. Lupauksenantotilaisuus järjestetään vuosittain partiojumalanpalveluksen yhteydessä kirkossa itsenäisyyspäivänä. Lupauksenantotilaisuuksia voidaan järjestää myös muuna, ennaltasovittuna ajankohtana.

Partiopaidan saa hankkia koska vaan! Paidan voi tilata suoraan Scandinavian Outdoorista, merkit voi ostaa kololta.