Perhepartio

Perhepartio on alle kouluikäisille ja heidän huoltajilleen suunnattua partiotoimintaa. Perhepartion tarkoituksena on tutustuttaa partioon ja antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Perhepartio mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa ja mahdollisuuden tavata myös muita vanhempia säännöllisesti.

Perhepartion retket itsessään ovat maksuttomia. Sen sijaan kaikki 4 vuotta täyttäneet perhepartion jäsenet tulee rekisteröidä Suomen partiolaisten jäseniksi ja heillä tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettuna. 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa, mikäli vanhempi on Suomen partiolaisten jäsen ja maksanut jäsenmaksun. 7-vuotiaita ja sitä vanhempia koskevat normaalit partion jäsenmaksut. Jäsenhakemukseen pääset täältä.

Perhepartioryhmä Pikkuhaukat kokoontuu noin kerran kuukaudessa päiväretkellä. Retki kestää yleensä n. 2-3 tuntia kerrallaan. Retkillä tutustutaan muihin osallistujiin ja partioon, pelaillaan ja leikitään, sekä tehdään erilaisia aktiviteetteja. Retket järjestetään esteettömästi, joten osallistuminen on mahdollista myös lastenvaunujen kanssa.

Lisätietoja perhepartiosta antaa Siiri Varpenius ja Noora Kalliola.

Kevään 2024 retkipäivät

  • la 17.2.
  • su 10.3.
  • su 14.4.
  • su 26.5.