Liity jäseneksi

Lippukunnan jäseneksi voivat liittyä kaikki 7 vuotta täyttäneet lapset. Tätä nuoremmat voivat liittyä partioon yhdessä huoltajansa kanssa. Jäseneksi liitytään alla olevan jäsenhakemuksen kautta. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä jäsenhakemuksen vastaanottamisen jälkeen.

18 vuotta täyttäneet voivat hakea jäsenyyttä itsenäisesti, mutta alle 18-vuotiaan lapsen jäsenyyttä hakee aina huoltaja.

Jäsenhakemuksen jälkeen

Kun olet lähettänyt jäsenhakemuksen, joku lippukunnan hallituksen jäsenistä ottaa sinuun yhteyttä muutaman päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Tällöin kartoitetaan sinun tai huollettavasi toiveet ja taidot parhaan mahdollisen ryhmän löytämiseksi. Sinulle kerrotaan ryhmänjohtajien yhteystiedot, sekä ryhmän kokoontumisaika ja -paikka.

Kun sopiva ryhmä on löytynyt, voi partioon tulla tutustumaan oman ryhmän kokouksiin. Tarjoamme kaksi ”maksutonta kokeilukertaa”, ennen kuin jäsenhakemus hyväksytään ja hakija rekisteröidään Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry:n jäseneksi. Tämän lisäksi henkilö lisätään Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäseneksi, mikäli voimassa olevaa jäsenyyttä ei ennestään ole.

Kun jäsenhakemus on hyväksytty, Suomen partiolaiset lähettää jäsenlaskun hakemuksessa annettuun laskutusosoitteeseen. Lisää tietoa jäsenyydestä ja laskutuksesta voit lukea täältä.

Liittyminen askel askeleelta

  1. Tutustu partioon netissä
  2. Täytä jäsenhakemus
  3. Odota yhteydenottoa meiltä
  4. Saavu ryhmän kokoukseen annettuna ajankohtana
  5. Tee päätös partion aloittamisesta ensimmäisen kahden kerran aikana
  6. Maksa jäsenmaksu
  7. Elämän mittainen seikkailu voi alkaa!