Liity

Yhdistystoiminta

Partion paikallisyhdistys, eli lippukunta toimii yhdistysperiaatteella. Täyttämällä alla olevan jäsenhakemuksen, hakija rekisteröidään Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry:n jäseneksi. Tämän lisäksi henkilö lisätään Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäseneksi, mikäli voimassa olevaa jäsenyyttä ei vielä ole.

Lippukunnan jäseniä ovat kaikki rekisteröidyt jäsenet. Lippukunnan aikuisista jäsenistä koostuva hallitus toimii yhdistyksen ylimpänä toimielimenä. Hallituksen lisäksi lippukunnan samoajaikäiset sekä aikuiset muodostavat lippukunnan johtajiston, joka vastaa mm. viikkotoiminnan järjestämisestä.

Partiotoimintaa lapsille

Partioon voi liittyä aikaisintaan samana syksynä, kun aloittaa koulun. Yläikäraja on partiossa tuntematon käsite.

Joka syksy lippukunta järjestää info- ja ilmoittautumistilaisuuden, jolloin kaikki uudet partiolaiset vanhempineen ovat tervetulleita kuulemaan lisää partiosta. Partioon voi tutustua myös kesken kauden, esimerkiksi koloiltojen aikana.

Kun päätös partion aloittamisesta on varma, täyttäkää jäsenhakemus alla olevan linkin kautta.

Täällä voit täyttää sähköisen jäsenhakemuksen!

Partiotoimintaa aikuisille

Jotta voimme ylläpitää partiotoimintaa Forssan seudulla, tarvitsemme toimintaan mukaan myös aikuisia.

Ryhmänjohtajan odotetaan sitoutuvan aina vuodeksi kerrallaan ja kaikki uudet johtajat perehdytetään tehtäväänsä. Mikäli et ole valmis sitoutumaan jokaviikkoiseen partiotoimintaan, voimme neuvotella itsellesi sopivan pestin. Partionjohtajan homma ei ole raskasta raatamista, pikemminkin työpäivän kevennys ja apua saa aina kysyä! Ilmoita pestijohtajalle halukkuudestasi tulla mukaan toimintaan. Katso lisää yhteystiedot -kohdasta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä!