Liity

Yhdistystoiminta

Lippukunta toimii yhdistysperiaatteella. Kun jätät hakemuksen lippukuntaamme, sinut rekisteröidään partiolippukunta Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry:n jäseneksi. Lisäksi sinut lisätään Suomen partiolaisten jäseneksi, mikäli jäsenyyttä ei vielä ole.

Lippukunnan jäseniä ovat kaikki rekisteröidyt jäsenet. Lippukunnan aikuisista jäsenistä koostuva hallitus toimii yhdistyksen ylimpänä toimielimenä. Hallituksen lisäksi lippukunnan samoajaikäiset sekä aikuiset muodostavat lippukunnan johtajiston, joka vastaa mm. viikkotoiminnan järjestämisestä.

Partiotoimintaa lapsille

Syksyllä 2021 partioon voi liittyä vuonna 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat lapset. Yläikärajaa ei kuitenkaan ole.

Syksyisin järjestetään info- ja ilmoittautumistilaisuus, jolloin kaikki uudet partiolaiset vanhempineen ovat tervetulleita mukaan. Myös kesken kauden saa tulla tutustumaan partiotoimintaan esimerkiksi koloiltojen merkeissä. Kun päätös partion aloittamisesta on varma, täyttäkää jäsenhakemus alla olevan linkin kautta.

Täällä voit täyttää sähköisen jäsenhakemuksen!

Partiotoimintaa aikuisille

Jotta voimme ylläpitää partiotoimintaa Forssan seudulla, tarvitsemme toimintaan mukaan myös aikuisia. Tarvitsemme aikuisia ohjaamaan toimintaa ja etsimme myös sinulle sopivan pestin joko leiriltä tai koloilloista. Ryhmänohjaajan tulee sitoutua vuodeksi kerrallaan ja kaikki uudet johtajat perehdytetään tehtäväänsä. Mikäli et ole valmis sitoutumaan jokaviikkoiseen partiotoimintaan, voimme neuvotella itsellesi sopivan pestin. Partionjohtajan homma ei ole raskasta raatamista, pikemminkin työpäivän kevennys ja apua saa aina kysyä! Ilmoita halukkuudestasi tulla mukaan toimintaan lippukunnanjohtajalle. Katso lisää yhteystiedot -kohdasta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä!