Lippukunnan infokirje 6/23 | Loppuvuoden ohjelmaa

Syksy on sujunut vilkkaasti ja alamme siirtyä vähitellen kohti talvea. 

Tilatut partiopaidat ovat saapuneet!

Tilatut partiopaidat ovat saapuneet. Partiopaidan voi lunastaa koloillan yhteydessä tai muuna, ennalta sovittuna ajankohtana partiokololta maanantaista 13.11. alkaen. Paita ja aloitusmerkit maksetaan joko luovutuksen yhteydessä kortilla tai ennakkoon Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry:n tilille. Ennakkoon maksetusta maksusta tulee esittää kuitti luovutuksen yhteydessä. Merkkiohjeet ikäkausittain löytyvät osoitteesta https://forssanpartiolaiset.fi/jasenille/pukeutumisohje/.

Virallinen partiopaita 59€, sudenpentupaita 15€, merkkipaketti uuteen paitaan 6€ (yleiset merkit voi myös siirtää vanhasta paidasta uuteen).

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry
FI29 4327 2020 0714 56
Viestiin: partiopaita, lapsen etu- ja sukunimi.

Tonttuharju -päiväretki

Järjestämme koko lippukunnan syksyisen retkipäivän sunnuntaina 26.11.Retki alkaa klo 10 Tammelan koulukeskukselta ja päättyy klo 15.30 Klemelän leirikeskuksen pihaan. Retkellä liikutaan oman ryhmän kanssa Syrjänharjun maastoissa. Myös vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita mukaan! 

Osallistumismaksu 5€/hlö maksetaan retkelle saapuessa joko käteisellä tai kortilla. Lisätietoja nettisivuilla https://forssanpartiolaiset.fi/tonttuharju/.

Ilmoittautumislinkki: http://www.kuksaan.fi/65733

Adventtikalenterimyynnin väliaikatietoja

Tämän vuoden joulukampanja on lähtenyt räjähdysmäisesti käyntiin, iso kiitos jokaiselle myyjälle jo tässä vaiheessa! Olemme ”jakaneet” kalentereita maailmalle jo yli 500 kappaletta. Näistä marketeissa myytyjen osuus n. 120 kalenteria.

Koska meillä on vielä kolme markettimyyntiä edessä ja arvioimme tämän vuoden kalenterimyyntisaldoksi reilusti yli 600 kalenteria, teimme ylimääräisen kalenteritilauksen varmistaaksemme sen, että kalentereita riittää myyntiin kaikille halukkaille. Kalentereita on varastossa nyt n. 300kpl, joten niitä riittää vielä.

Koko joulukampanjasta saatu tuotto ohjataan hallituksen päätöksen mukaisesti kesän 2024 ystävyyskaupunkileirin osallistumismaksun tukemiseen.

Itsenäisyyspäivän lupauksenantotilaisuus

Itsenäisyyspäivänä klo 16 Forssan kirkossa järjestetään perinteinen jumalanpalvelus, jonka yhteydessä partiolaiset vannovat partiolupauksen. Partiolupausta vastaan uusille partiolaisille myönnetään partiohuivi ja lupausmerkit. Mikäli uskonnollinen vakaumus estää partiolupauksen antamisen kirkossa, olethan yhteydessä omaan ryhmänjohtajaasi. Tällaisessa tapauksessa katsomme toisen tilaisuuden partiolupauksen antamiseen.

Tänä vuonna partiolupauksen antavat kaikki uudet partiolaiset, sekä ne, jotka ovat siirtyneet syksyllä uuteen ikäkauteen (Älämölöt ja Metsämintut seikkailijaksi sekä Eräjormat tarpojiksi).

Kirkon jälkeen järjestymme kolon pihalle klo 17 lähtevään soihtukulkueeseen, joka kulkee Suomen lipun johtamana kohti hautausmaan sankarihautoja. Hautausmaalta paluukuljetus linja-autoasemalle n. klo 18.

Sekä kirkkoon, että soihtukulkueeseen ovat tervetulleita myös vanhemmat, perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät. 

Partiolaiset pukeutuvat partioasuun, mikäli sellainen on.

Lippukunnan puurojuhla

Lippukunnan perinteinen puurojuhla järjestetään 14.12. ulkopahtumana kololla. Puurojuhlassa jaetaan syksyn suoritusmerkit sekä joulukampanjapalkinnot. Kolon pihalla on erilaisia rastipisteitä, joita voi käydä suorittamassa oman aikataulun mukaisesti. Puuroa ja glögiä tarjolla klo 17-20 välisenä aikana.

Puurojuhlaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet perheineen.