Lippukunnan infokirje 2/24 | kohti kevättä

Heippa!

Lippukunnan talvileiriä vietettiin viime viikonloppuna, perjantain räntäsateen jälkeen onneksi varsin talvisissa tunnelmissa. Viikonlopun keskimääräinen osallistujavahvuus oli 40 henkilöä ja parhaimmillaan lauantaina meitä oli yhteensä yli 50 osallistujaa!

Ystävyyskaupunkileirille ilmoittautuminen päättyy 29.2.!

Nyt on aika ilmoittautua kesäleirille, joka järjestetään ensi kesänä yhdessä alueen kanssa Ruostejärvellä! Tulossa on hieno partioleiri, jossa leireillään omien tuttujen kaverien ja aikuisten, mutta myös naapurilippukuntien ja jopa naapurimaiden partiolaisten kanssa. Ohjelmassa on kaikkea, mitä leirillä kuuluukin: telttailua, kivoja ohjelmia, uintia, vapaa-aikaa, ruuanlaittoa leirikeittiöllä ja ehkä uusia kavereitakin.

Lippukunnan avustus aiemmin ilmoitetun mukaisesti 50€/koko leiri (maksettavaa jää 100€) ja 25€/sudenpentuleiri (maksettavaa jää 45€).

Leirin nettisivuilta löydät lisätietoja kevään edetessä www.nordicfriendscouts.com.

Lomaviikon talvirieha

Lomaviikon tiistaina 27.2. Forssan kaupungin nuorisopalvelut järjestää talviriehan Forssan torilla klo 17-19. Olemme menossa mukana järjestämässä partioaiheista ohjelmaa. Tervetuloa moikkaamaan!

Vielä yksi narikkavuoro on vailla tekijöitä

Lähtisitkö teatteriin talvilomalla? Pari henkilöä puuttuu vielä keskiviikon 28.2. Peppi Pitkätossun narikasta. Näytös alkaa klo 18, paikalla Forssan teatterilla on oltava klo 17. Nyt on hyvä paikka vaikka ensikertalaisille, koska kokenut narikkalainen Jaskan Ari on mukana vuorossa. Ja esityksen saa tietenkin käydä myös katsomassa. Ilmoittautumiset kirsi.usva(at)gmail.com / 040 5373612. 

Lippukunnan kevätkokous

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat Ry:n kevätkokous järjestetään Tornikamarilla, Pappilassa 26.3. klo 18.00.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jokaisella yli 15-vuotiaalla lippukunnan varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Muilla jäsenillä on ainoastaan läsnäolo- ja puheoikeus.