Lippukunnan infokirje 4/2023

Mennyt paraatipäivä oli mahtava, meitä oli marssimassa kaikkiaan 37 FoTolaista! Sää suosi paraatipäivää ja marssirivistö pysyi hienosti kasassa koko marssin ajan.

Kevät on jo taittumassa kesäksi, joten tässä tulee kesän jutuista tarkemmin.

Viikkotoiminta jää tauolle kesäksi

Ryhmien viimeisiä kokouksia pidetään vielä tulevina viikkoina, jonka jälkeen viikkotoiminta jää kesätauolle. Ryhmänjohtajat kertovat tarkemmin loppukauden suunnitelmista.

Kesätauolta palataan taas koulujen alettua, elo-syyskuun taitteessa. Me kerromme syksyn ryhmätilanteesta toukokuun lopulla. Lähtökohtaisesti kaikki nykyiset ryhmät pyritään pitämään ennallaan, mutta joitakin muutoksia mm. kokousaikaan saattaa tulla. Päätimme tällä kertaa kertoa syksyn ryhmätilanteen jo ennen kesätaukoa, jotta myös muiden harrastusten ja menojen sopiminen syksylle olisi sujuvampaa.

Evonkuuseen ilmoittautuminen on auki!

Evonkuusi on Forssan, Humppilan ja Koijärven lippukuntien yhteinen kesäleiri Evolla 1.-4.7.

Evonkuusella on tekemistä kaikille ikäkausille. Leirin teemana on neljä kiehtovaa elementtiä: tuli, maa, vesi ja ilma. Leirin ohjelma on rakennettu näiden elementtien pohjalta, joten luvassa on taatusti monipuolista, kiehtovaa ja jännittävääkin ohjelmaa.

Ilmoittautuminen Evonkuuseen on auki Kuksassa 14.6. saakka: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=61973.

Leirin hinta osallistujalta on 100€, mutta lippukunnat tukevat osallistujia sopimallaan tavalla. Forssan lippukunta tukee osallistujia 40:llä eurolla, joten leirimaksu FoTo:n osallistujalta on 60€. Mukaan tulevan aikuisen leirimaksu on 50€, josta lippukunnan tukiosuus on 30€, joten leirimaksu FoTo:n aikuisilta on 20€. Myös ne huoltajat, jotka eivät ole lippukunnan jäseniä, pääsevät leirille alennettuun 20€:n hintaan. Alennuksen edellytyksenä on leirin ohjelmaan ja työtehtäviin osallistuminen.

Leirimaksu sisältää bussikuljetuksen Forssa-Evo-Forssa.

Lisätietoja antaa leirinjohtajat:
Piia Helin (p. 040 8323904 piia.helin@partio.fi) ja Siiri Varpenius (p. 040 8424166 siiri.varpenius@partio.fi)

Forssan messut Kutomolla 10.-11.6.

Lippukunta osallistuu Forssan messuille Kutomolla. Esittelemme omalla osastollamme toimintaamme erilaisten aktiviteettien muodossa.

Messuosastolle kaivataan meidän johtajien seuraksi myös innokkaita (partioasuisia) lapsia, esimerkiksi pihapelikaveriksi, solmupajaan tai vaikka jakamaan ilmapalloja.

Messut ovat avoinna lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 10-16. Koko ajaksi ei tarvitse tulla, vaan voit osallistua vaikka tunniksi tai kahdeksi.

Tervetuloa messuille, joko asiakkaana tai näytteilleasettajana!

Syksyn infotilaisuus

Laitathan kalenteriisi ylös päivämäärän 23.8. Tämä on se päivä, johon mennessä meidän tulee tietää jatkavien jäsenten määrä. Ilmoita siis tuohon mennessä omalle ryhmänjohtajallesi, jos et jatka partiossa syksyllä.

24.8. järjestetään syksyn infotilaisuus uusille, partiosta kiinnostuneille lapsille ja aikuisille. Infotilaisuudessa kerromme lisää partiosta harrastuksena ja vapaaehtoistyönä. Infoon ovat tervetulleita myös kaikki jatkavat jäsenet. Jos tiedät jonkun, joka olisi kiinnostunut aloittamaan partion, kerro hänelle tästä tilaisuudesta!

Mukavaa kesää kaikille!