Partiokerho esikoulu- ja alakouluikäisille syyslomalla

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat järjestää partiokerhon esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille syyslomalla. Partiokerhossa tehdään yhdessä partiomaisia juttuja lippukunnan samoajaikäisten partiolaisten johdolla. Kerho on samalla loistava mahdollisuus tutustua partioon matalalla kynnyksellä. Kerhossa on mukana myös aikuinen johtaja.


Kerhopäivät

  • 6 – 9 -vuotiaille tiistaina 19.10. klo 9.00 – 15.00.
  • 10 – 12 -vuotiaille keskiviikkona 20.10. klo 9.00 – 15.00

Ilmoittautuminen partiolaisten jäsenrekisteri Kuksaan 16.10. mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=45443 (ilmoittaudu ”ei -partiolaisena”). Kumpaankin ryhmään otetaan 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Varasijalla kannattaa olla kuulolla, jos joku päättääkin peruuttaa tulonsa viime hetkellä.

Kerhossa on vapaaehtoinen osallistumismaksu 20€, joka kohdennetaan leirimaksuavustuksiin suurleiri Kajolle kesällä 2022. Maksu mieluiten käteisellä kerhoon saavuttaessa.

Kerhopäivä alkaa klo 9 partiokololla, osoitteessa 1 linja 4. Päivän aikana ulkoillaan paljon, joten mukaan tulee ottaa riittävät ja säänmukaiset ulkoiluvaatteet. Vaihtohanskat ei ole ollenkaan liioiteltua.

Kerhopäivän aikana valmistetaan ja syödään yksi lämmin ateria. Ruokailuvälineet kannattaa siis ottaa myös mukaan (lusikka, haarukka, veitsi, muki, syvä lautanen, sekä pieni pyyhe astioiden kuivaamiseen). Ruokailuvälineet mieluiten muoviset (ei kertakäyttöiset eikä posliiniset). Juomapullo voi olla hyvä lisä päivän varusteisiin.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää kerhosta, olethan yhteydessä sähköpostitse fotopartio@gmail.com.