Tiedote loppuvuoden ohjelmasta

Syksy kääntyy hiljalleen kohti talvea. Tässä viestissä tarkemmin tietoja loppuvuoden jutuista. Loppuvuosi on ollut perinteisesti partiorintamalla vilkasta aikaa, joten luethan viestin siis huolella.

Joulutuotemyynnit

Joulutuotemyynnit ovat alkaneet myös meillä. Adventtikalentereita ja joulukortteja saa myyntiin kampanjapäällikkö Ari Jaskalta partioiltojen yhteydessä. Lisätietoa joulukampanjasta sekä päivittyvä ohjeistus löytyy https://forssanpartiolaiset.fi/joulukampanjaohje/

Erityisesti markettimyynteihin kaivataan lapsia (ja aikuisia). Katso tarkemmat ajat nettisivuilta ja ilmoittaudu myyntitempaukseen oheisesta linkistä: https://doodle.com/poll/apayf95bvga3mkyz?utm_source=poll&utm_medium=link

Muistattehan, että marketissa myydyt tuotteet ”jyvitetään” paikalla olleiden myyjien kesken. Jokainen myyjä siis hyötyy osallistumisestaan myös henkilökohtaisesti.

Paitasovitukset ja kimppatilaus

Puuttuuko lapselta vielä partiopaita? Eipä hätää, järjestämme lippukunnan puolesta kimppatilauksen partiopaidoille!

Joulukampanjapäällikkö Ari päivystää kololla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 sekä torstaisin klo 17-17.45. Voit sovittaa partiopaitaa kololla yllämainittuina aikoina, ja ilmoittaa haluamasi paidan koon Arille viimeistään 18.11. mennessä. Kaikilla partiolaisilla olisi hyvä olla partiopaita viimeistään itsenäisyyspäivänä kirkossa.

Paitojen lunastus ja maksaminen tapahtuu viikon 48 aikana kololla, edelleen yllämainituin ajoin. Paidat maksetaan joko tilisiirtona tai käteisellä/korttimaksulla noudon yhteydessä.

Hinnat: 
– sudenpentucollege 15€ (saa käyttää sudenpentu- ja seikkailijaikäisenä)
– virallinen partiopaita 49€ (seikkailijat ja sitä vanhemmat)
– paidan aloitusmerkit 6€/3kpl.

Itsenäisyyspäivän partiojumalanpalvelus ja soihtukulkue 6.12.

Tulevana itsenäisyyspäivänä lippukuntamme tekee historiaa! Ensimmäistä kertaa lippukunnan historiassa meillä on lupauksenantajia neljässä eri ikäkaudessa samanaikaisesti.

Itsenäisyyspäivän partiojumalanpalvelus alkaa klo 16.00 Forssan kirkossa. Jumalanpalveluksen yhteydessä kaikki uudet partiolaiset, sekä uuteen ikäkauteen siirtyneet partiolaiset vannovat partiolupauksen. Uudet saavat lupauksenannon jälkeen partiohuivin ja lupausmerkit.

Jumalanpalveluksen jälkeen kokoonnumme kaikki kolon pihamaalle. Klo 17 alkaen siirrymme perinteisessä soihtukulkueessa Forssan hautausmaan sankarihaudoille. Haudoilla kuulemme pienen puheen ja laulamme yhteisen virren. Hautausmaaosuuden jälkeen järjestetään bussikuljetus takaisin (linja-autoasemalle), jonka jälkeen kukin voi jatkaa itsenäisyyspäivän illan viettoon. Kokonaisuutena itsenäisyyspäivän ohjelma kestää noin 3 tuntia. Kirkkoon ja kulkueeseen ovat tervetulleita ihan kaikki! Sukulaiset, ystävät, naapurit ja tuttavat. 

Puurojuhla 16.12.

Vuoden 2021 partiosyksy päättyy 16.12. yhteiseen puurojuhlaan Forssan seurakuntatalolle klo 17 alkaen. Ilta päättyy klo 19.30 mennessä. Puurojuhlassa ryhmille jaetaan syksyn aikana suoritetut taitomerkit, aikuisten muistamiset, kunniakirjat ym. 

Puurojuhla ei olisi puurojuhla ilman asiaankuuluvia tarjottavia, joten nälkäisenäkin saa tulla paikalle. Ja jos hyvin käy, saatamme saada myös tutun vieraan iloksemme pistäytymään.

Tarkempi ohjelmasisältö selviää vasta juhlassa, mutta tarjottavia varten tarvitsemme alustavan arvion perheestänne osallistuvien määrästä. Ilmoittautukaa Kuksaan tämän kuun loppuun mennessä, niin saamme tilauksen lähtemään. Arvio on aina arvio, eli jos naapurin mummo haluaakin vielä edellisiltana lähteä mukaan juhlaan, tervetuloa mukaan! Yksi ilmoittautuminen/perhe riittää. Anna arvio lasten ja aikuisten lukumääristä. Muista kertoa myös erityisruokavaliot, allergiat ym.
Linkki Kuksaan: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=46435