Kuksa ja asiointipalvelu

Mikä on Kuksa?

Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri, jota lippukunnat käyttävät jäsentensä tietojen tallentamiseen. Lippukunnan tiedottaminen kohdennetaan Kuksasta poimittujen yhteystietojen avulla.

PartioID ja asiointipalvelu

PartioID on palvelu partiolaisen ja huoltajien tunnistamiseen verkossa. Palvelun avulla on mahdollista kirjautua sisään partion palveluihin (Kuten asiointipalveluun) käyttäen samaa tunnusta ja salasanaa. PartioID:tä tarvitaan mm. jäsentietojen päivittämiseen sekä partiotapahtumiin ilmoittautumiseen.

Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Kun huoltaja on tallentanut ja lähettänyt rekisteröitymislomakkeen, sähköpostiin tulee vahvistusviesti. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnukset partion asiointipalveluun.

Asiointipalvelussa huoltaja pääsee ilmoittamaan huollettavansa mukaan partiotoimintaan sekä päivittämään omia yhteystietoja. Yhteystietojen päivitys on ensiarvoisen tärkeää yhteydenpidon kannalta. Asiointipalvelusta löytyy myös partiolaisen jäsenkortti ja siellä pääsee ilmoittautumaan tapahtumiin.

Lisätietoa ja apua asiointipalvelun käyttöön