Aikuisten oma retki 17.-18.9.

Miltä kuulostaisi retkiviikonloppu kauniin syksyisessä luonnossa, hyvässä seurassa, ihan vain aikuisten kesken? Forssan partiolaiset tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kokeilemaan omia retkeilytaitojaan ja tutustumaan partioon aikuisten omalla retkellä 17.-18.9.2022. Retkelle ilmoittautuaksesi et välttämättä tarvitse aiempaa partio- tai retkeilykokemusta, sillä retki on suunnattu kaikille retkeilystä ja partiosta kiinnostuneille aikuisille.

Retki alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 16 mennessä. Viikonlopun aikana liikutaan paljon maastossa ja yövytään kevytmajoitteissa, joten rantasandaalit ja puvunhousut voi jättää kotiin. Retkellä on sekä ohjattua toimintaa, että vapaamuotoista oleskelua.

Retkipaikka on 50km sisällä Forssan keskustasta. Tarkempi aloituspaikka, retkellä tarvittavat varusteet ja muu olennainen informaatio kerrotaan ilmoittautuneille ennen retkeä.

Ilmoittautuminen retkelle alkaa 1.9. ja päättyy 11.9. Ilmoittautumislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=53709. Mukaan mahtuu 14 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten jos haluat varmistaa paikkasi retkellä, toimi ripeästi.

Osallistumismaksu on 50€/hlö. Hintaan sisältää kaiken; laadukkaan ohjelman, ruuan, majoituksen ja hyvän seuran. Osallistumismaksu maksetaan lippukunnan tilille ilmoittautumisen yhteydessä, viimeistään 11.9. Osallistumis- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.

Maksutiedot:
Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry
FI29 4327 2020 0714 56
Viestikenttään: osallistujan nimi / aikuisten retki

Lisätietoja retkestä antaa Jari Nummenpää.