Tähtihetki22 -syysleiri

Avaruussukkula ampaisee kiertoradalle ja kutsuu sinut mukaan seikkailuun. Forssan ja Humppilan lippukuntien yhteinen syysretki Tähtihetki22 järjestetään Käpälämäessä 7.-9.10.2022. Käpälämäki on Vantaan Metsänkävijöiden leiripaikka Somerniemellä.

Syysretkellä on avaruusaiheista ohjelmaa, hyvää ruokaa ja kivoja kavereita! Retkellä nukumme lämmitetyissä kaminateltoissa. Uusille sudenpentuikäisille tarjoamme mahdollisuuden nukkua myös sisätiloissa, mutta suosittelemme kokeilemaan makoisia unia kaminan lämmössä!

Perjantain yhteislähtö

Kokoonnumme Forssan partiokololle 7.10. klo 17.45, josta lähdemme yhteiskyydein kohti leiripaikkaa. Jaamme lähtijät autoihin kolon pihalla, joten kaikkien ei tarvitse välttämättä lähteä kyyditsemään leiriläisiä. Paluukyydit ja myöhemmin leirille saapuvat hoitavat kuljetuksensa itse.

Leirimaksu

Leirimaksu maksetaan Forssan Tornitulien ja Tornihaukkojen tilille viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Osallistumismaksu määräytyy osallistumisajan mukaan. Leirille tulevilta johtajilta emme peri osallistumismaksua.

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry
FI29 4327 2020 0714 56
viestikenttään: Tähtihetki22 osallistujan nimi

PE-SU 25€
LA-SU 20€
LA 15€

Ilmoittaudu mukaan Kuksassa 2.10. mennessä.

Ilmoittautumaan pääset täällä!

Ilmoittautumalla hyväksyt osallistumis- ja peruutusehdot.

Lisätietoja leiristä antavat Siiri Varpenius ja Noora Kalliola.