Lippukunnan infokirje 1/23

Uusi vuosi ja uusi toimintakausi on jälleen alkanut. Uusi vuosi tuo mukanaan muutamia muutoksia lippukunnan toimintaan, pääasiassa lippukunnan hallinnossa. Lisäksi tässä viestissä kerron kevään ohjelmasta, kesän 2023 kesäleiristä ja sen varainkeruusta.

Hallinnon muutoksia

Vuoden 2023 hallituksessa ovat Sami Norr, Siiri Varpenius, Jari Nummenpää, Ari Jaska ja Kimmo Nieminen.

Lippukunnanjohtajana aloitti 1.1. allekirjoittanut, eli Sami Norr. Samilla on partiohistoriaa takana 10 vuotta, jonka aikana Sami on toiminut mm. pestijohtajana, sihteerinä ja hallituksen jäsenenä.

Pestijohtajana vuoden alusta aloitti Siiri Varpenius. Siirillä on partiohistoriaa monen vuoden ajalta. Siiri on toiminut viime vuonna mm. lippukunnan hallituksen jäsenenä.

Ohjelmajohtajan pesti on vielä avoinna, mutta se täytetään alkuvuoden aikana.

Kevään ohjelmaa

Kevään 2023 ryhmäkohtaisista toimintasuunnitelmista kannattaa kysellä omilta johtajilta. Olen kannustanut jokaista ryhmänjohtajaa järjestämään ryhmälleen ainakin yhden (yö)retken kevään aikana. Retkitoiminta on yksi partiotoiminnan kulmakivistä ja retkiltä luodaan niitä parhaita partiomuistoja!

Lippukunnan toimintakalenterin löydätte osoitteesta https://forssanpartiolaiset.fi/lippukunta/toimintakalenteri/.

Kalententeriin on lisätty kaikki lippukunnan/ikäkausien yhteiset tapahtumat, joten kysy rohkeasti omalta johtajaltasi tapahtumista, joihin oma ryhmäsi osallistuu. Toimintakalenteri päivittyy vuoden mittaan.

Ensimmäinen koko lippukunnan yhteinen retki järjestetään 25.-26.2. Tammelan Sahrapirtillä. Retki on suunnattu kaikille ikäkausille. Ilmoittautuminen oin käynnissä Kuksassa osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=57423. Ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä.

Kevät huipentuu partioparaatiin 7.5. Tampereella. Perinteisesti paraatipäivään on sisältynyt myös Särkänniemihuvittelua edullisemmilla hinnoilla. Partioparaatiin mennessä olisi hyvä, että kaikilla jäsenillä olisi hommattuna vähintään partiopaita ja partiohuivi. Lisätietoa paraatipäivästä kerrotaan myöhemmin keväällä.

Lippukunnan oma kesäleiri on alustavien tietojen mukaan 22.-25.7. Leiripaikka sijaitsee Hämeen partiopiirin alueella, mutta etäämmällä Forssasta. Alustavasti paikaksi on kysytty Rismalahden leirialuetta Asikkalassa. Lippukunta järjestää bussikuljetuksen leirille. Leirin hinta osallistujilta on koko ajalta arviolta n.100-120€/hlö (sis. kuljetukset, neljä ateriaa/pvä, ohjelma ja majoitus). Lippukunta tukee osallistujia varainkeräyksellä, josta lisää seuraavassa kappaleessa. Ilmoittautuminen kesäleirille avataan myöhemmin keväällä.

Varainkeruu ja keräystavoite

Syksyllä 2022 lippukunta keräsi varoja uuden talviteltan hankintaan Forssan teatterin narikoiden tuoton avulla. Kasaan saatiin kerättyä n. 800€, joka on hieman alle puolet asetetusta keräystavoitteesta (2000€). Kiitos jokaiselle talkoolaiselle, ilman teitä emme olisi saaneet kasaan edes tuota summaa!

Kevään 2023 narikkamaksujen tuotto kohdennetaan kesän 2023 kesäleirin osallistumismaksujen tukemiseen. Keräystavoitteena on pienentää leirin osallistumismaksun omavastuuosuutta vähintään 50% (50-60€). Toivomme, että jokainen ensi kesänä leirille haluava osallistuisi narikkavuoroihin yhteisen hyvän eteen.

Kevään narikkavuoroista myöhemmin infoilee lisää Kirsi.

Mukavaa vuoden aloitusta kaikille!