Lippukunnan infokirje 2/23

Helmikuun loskainen sää muistuttelee, että ilmoittautuminen lippukunnan Sohjosähellys -talviretkelle päättyy nyt sunnuntaina.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta partioID:llä osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=57423

Kyseessä on yhden yön retki, jossa on luvassa mukavaa ohjelmaa, kavereita ja hyvää ruokaa. Osallistumismaksu 20€/osallistuja (pl. johtajat) maksetaan myös sunnuntaihin mennessä lippukunnan tilille. 

Muistutuksena maksuojeet:
Forssan Tornitulet ja Tornihaukat ry
FI29 4327 2020 0714 56
viestikenttään osallistujan nimi ja talviretki23

Paitasovitukset ja tilaukset

Jos olet tullut mukaan toimintaan vasta tämän vuoden puolella, tai ette tilanneet partiopaitaa viime syksynä, niin nyt siihen on uusi mahdollisuus.
Lippukunta tekee joukkotilauksen partiopaidoista ja merkeistä maaliskuun lopussa. Kololla on muutamia paitojen sovituskappaleita, joita voi kokeilla vanhempien seurassa koloiltojen yhteydessä. 

Aikuinen, oletko kiinnostunut lähtemään Johtajatulille elokuussa?

Johtajatulet on Suomen partiolaisten järjestämä, kaikille johtamisesta ja muutoksesta kiinnostuneille aikuisille suunnattu metsäseminaari. Johtajatulet kokoaa Evon metsiin 25.–27.8.2023 n. 3000 partiolaista ja partion ulkopuolista aikuista. Ilmoittautuminen aukeaa 6.3.2023.
Lippukunta kustantaa jäsenten osallistumisen tapahtumaan, mutta ei lippukunnan ulkopuolisten osallistumista. FoTo:n johtajaporukasta on lähdössä muutamia, tuletko mukaan?

Lue lisää Johtajatulista https://johtajatulet.fi/ilmoittautuminen/

Varainkeruuta kirpputorilla

Lippukunnalla on Rento Kirppiksellä Forssassa kaksi myyntipöytää (9 ja 31), joiden tuotto tulee partiotoiminnan tukemiseen. Pöydät toimivat lahjoitustavaralla, eli jos teiltä löytyy turhaa, mutta siistikuntoista tavaraa, voitte lahjoittaa ne lippukunnan hyväksi. Me hoidamme tavaroiden lajittelun, hinnoittelun ja esillepanon. Kirpputoripöydän tuotoilla mahdollistetaan mm. edulliset retkimaksut, kaluston korjaukset ja kilpailutoiminta.