Lippukunnan infokirje 3/23

Lumitilanteesta huolimatta kevät alkaa olla jo oven takana. Yksi varma merkki kevään saapumisesta on se, että partioparaatiin ilmoittautuminen on nyt auki!

Partioparaati 7.5.

Hämeen partiopiirin partioparaati järjestetään Tampereella 7.5. Paraatipäivään sisältyy itse ohimarssin lisäksi yhteistä ohjelmaa Frenckellin aukiolla, sekä hurvittelua Särkänniemessä jopa 3000 muun partiolaisen kanssa.

Paraatipäivään voi osallistua vaikka koko perhe! Marssiosuudelle järjestäydytään ainoastaan jäsenten kanssa, mutta paraatijuhlaa Frenckellin aukiolle ja marssia katujen varsille ovat tervetulleita seuraamaan koko perhe. Myös Särkänniemeen ovat tervetulleita kaikki.

Jäsenet ja huoltajat voivat tilata edullisia Särkänniemi-rannekkeita partion kautta ennakkoon seuraavien hintojen mukaisesti:

Särkänniemi-ranneke paraatipäiväksi 28 € (norm. 29-51€)
(Ranneke voimassa vain 7.5. Sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan, Akvaarion ja Planetaarion)

Huvialueranneke huvipuistoalueelle 9 € (norm. 12,90€)
(Voimassa vain 7.5., sis. yhden laitekerran)

Särkänniemi-ranneke, voimassa koko kesän yhden päivän ajan 36 €
(Ranneke, jonka voi käyttää vapaavalintaisena päivänä Särkänniemen aukioloaikojen mukaisesti. Sisältää laitteet pituusrajojen puitteissa sekä Näsinneulan,Akvaarion, Koiramäen ja Planetaarion)

Särkänniemirannekkeet ja ruokailut Särkänniemessä ovat omakustanteisia.

Lippukunta järjestää bussikuljetuksen Tampereelle ja takaisin. Kuljetus on ilmainen kaikille lippukunnan jäsenille. Vanhemmat ja muut ei -partiolaiset (sisarukset ym.) maksavat yhteiskuljetuksesta 5€:n kuljetusmaksun.

Tampereelle voi saapua myös omalla kyydillä.

Ilmoittautuminen paraatipäivään ja ranneketilaukset Kuksan kautta osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=59399.

Viimeinen ilmoittautumispäivä ja rannekkeiden tilauspäivä on 16.4.!

Kesäleirin ajankohta ja paikka on varmistunut

Aiemmasta tiedosta poiketen lippukunnan kesäleiri järjestetään 1.-4.7.2023 Evon retkeilyalueella, Hämeenlinnan kupeessa.

Kesäleiri on suunnattu kaikenikäisille partiolaisille.

Lippukunta järjestää bussikuljetuksen leirille. Leirin hinta osallistujilta on koko ajalta arviolta n.100-120€/hlö (sis. kuljetukset, neljä ateriaa/pvä, ohjelma ja majoitus). Lippukunta pyrkii tukemaan lähtijöitä rahallisin avustuksin, jonka suuruus määräytyy kevään 2023 narikkatuottojen mukaan.

Ilmoittautuminen kesäleirille avataan myöhemmin keväällä.

Narikkavuorot kaipaavat tekijöitä!

Tänä keväänä kerätyt varat ohjataan suoraan kesäleirin leirimaksun alentamiseksi. Tavoitteena on saada leirimaksu pudotettua puoleen.

Narikka hoituu parhaiten 2-4 henkilön voimin. Pyydämme vuoroihin sekä partiolaisia, että huoltajia. Sudenpentu- ja seikkailijaikäisten kanssa pitää aina olla vähintään yksi aikuinen per vuoro. Tarpojat ja sitä vanhemmat voivat tehdä vuoroja myös keskenään.

Tämän kevään näytös on Monte Criston kreivi. Näytöksen kesto väliaikoineen on 2,5 h. Jos ei halua käydä katsomassa näytelmää, vaihtoehtona on viettää aika narikassa (mukaan esim. pelikortit tms rauhallista tekemistä). Varsinkin arki-iltoina, kun näytös on myöhään, ja jos perheen tilanne/kotimatkan pituus sallii, voi harkita myös sitä, että nuoremmat lähtevät kotiin näytöksen alkaessa ensimmäisen tunnin jälkeen. Narikkaan pitää jäädä kuitenkin (1-)2 henkilöä koko ajaksi.

Vapaat vuorot on nähtävillä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8Mzzor5zClgGDcYEcJfG2pV_pPkD2LWfx5L3J_F5UQ/edit?usp=sharing.

Ilmoittautumiset suoraan Kirsi Usvalle, kirsi.usva(at)gmail.com.