Teatterin narikkavuorot syksyllä 2022

Forssan Tornitulet ja Tornihaukat kerää tänäkin syksynä varoja toimintaansa pyörittämällä Forssan teatterin narikkaa yhdessä Jokioisten Korvenkävijöiden kanssa. Tänä syksynä kerätyt varat ohjataan suoraan uuden talviteltan hankintaan lippukunnalle. Arvioitu hankintahinta on noin 2000 € ja uudesta teltasta pääsevät nauttimaan kaikki ikäkaudet viimeistään talvileirillä. (huom. vanhasta talkoopistesysteemistä on narikoiden osalta luovuttu).

Lippukunnallemme tulee 12 narikkavuoroa, eli 2 vuoroa/ryhmä. Narikka hoituu parhaiten 2-4 henkilön voimin. Pyydämme vuoroihin sekä partiolaisia, että huoltajia. Sudenpentu- ja seikkailijaikäisten kanssa pitää aina olla vähintään yksi aikuinen per vuoro. Tarpojat ja sitä vanhemmat voivat tehdä vuoroja myös keskenään.

Ohjeet

Narikkaan mennään tunti ennen näytöksen alkua partioasuun pukeutuneena (ne kenellä on). Narikassa on vapaaehtoinen maksu, joka käytetään lyhentämättömänä partiotoimintaan. ”Työsuhde-etuihin” kuuluu, että narikkalainen saa käydä katsomassa näytöksen. Työ on siis kevyttä ja kivaa ja lapset oppivat siinä myös hyödyllisiä taitoja liittyen asiakaspalveluun.

Luethan ennen omaa vuoroa tarkemmat narikan toimintaohjeet täältä: https://forssanpartiolaiset.fi/jasenille/narikkavuorot/

Lisähuomautus: Tämän syksyn näytös ”Kuin tuhka tuuleen” on kielletty alle 13-vuotiailta. Sitä nuoremmat ovat hyvin tervetulleita narikkavuorolle, mutta näytöstä ei voi käydä katsomassa. Vaihtoehtona on viettää aika narikassa (mukaan esim. pelikortit tms rauhallista tekemistä). Varsinkin arki-iltoina, kun näytös on myöhään, ja jos perheen tilanne/kotimatkan pituus sallii, voi harkita myös sitä, että nuoremmat lähtevät kotiin näytöksen alkaessa ensimmäisen tunnin jälkeen. Narikkaan pitää jäädä kuitenkin (1-)2 henkilöä koko ajaksi.

Ilmoittautuminen

Kunkin ryhmän vuorot selviävät viestin lopusta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla tai muulla välineellä allekirjoittaneelle. Kerro vuorolle tulevien nimet (esim. aikuinen ja lapsi) sekä puhelinnumerosi. Merkkailen varaukset 1-2 päivän välein listalle, josta varaukset/vapaat vuorot ovat nähtävillä 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8Mzzor5zClgGDcYEcJfG2pV_pPkD2LWfx5L3J_F5UQ/edit?usp=sharing

Ilmoittautuminen on sitova, mutta ylivoimaisen esteen (mm. sairastuminen) sattuessa ilmoitathan minulle viipymättä, jotta saadaan toinen henkilö tilalle. Omiakin vaihtoja voi tehdä! Ilmoittakaa siitäkin kuitenkin minulle, kiitos, niin tiedän kuka milloinkin on paikalla.

Ilmoittaudu ensisijaisesti oman ryhmän vuorolle. Laitan myöhemmin viestiä, jos paikkoja jää täyttämättä (tai saamme lisää näytöksiä), jolloin niihinkin voi ilmoittautua.

Kellonajat näytöksen alkamisaikoja, paikalla oltava tuntia ennen.

AikaNäytelmäLPKRyhmä
la 10.9. klo 18Muistojen postikorttiFoToJohtajisto + muut
pe 16.9. klo 19Hervottomat – stand upFoToJohtajisto + muut
pe 23.9. klo 19Muistojen postikorttiFoToKetut
ke 19.10. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToKärpät
la 22.10. klo 18Kuin tuhka tuuleenFoToNöpönenät
ke 2.11. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToNuuskijat
pe 11.11. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToSammakot
pe 18.11. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToKetut
ke 23.11. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToKärpät
su 27.11. klo 14Kuin tuhka tuuleenFoToNöpönenät
pe 2.12. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToSammakot
ke 7.12. klo 19Kuin tuhka tuuleenFoToNuuskijat

Oma ryhmä selviää tästä:

RyhmäIkäkausikokoontumisaika
KetutsudenpennutMa 17.15-18.45
KärpätsudenpennutTo 17.30-19
NöpönenätseikkailijatMa 18.30-20 (joka toinen viikko)
NuuskijatseikkailijatTi 17.30-19
SammakottarpojatKe 17-19 (pariton viikko)
Johtajisto + muutne samoajat ja aikuiset, joilla ei ole omaa ryhmää vedettävänä, tukijoukot, muut

Lisätietoa narikoista:
Kirsi Usva
puh. 040-5373612
kirsi.usva(at)gmail.com