Uusi harrastus syksyllä 2021?

Lasten harrastamisen mahdollistajaksi?

Pidätkö ulkoilusta ja lapsista? Oletko vailla uutta harrastusta tai haluatko mieleistä tekemistä esimerkiksi työpäivän jälkeen? Valitse partio ja liity mukaan toimintaan syksyllä 2021!

Partio on maailman suurin nuorisojärjestö, joka tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Virallinen partio-ohjelma on suunnattu 7 – 22 -vuotiaille lapsille ja nuorille, mutta aikuisia ei missään nimessä ole unohdettu. Suomen partiolaiset ja partiopiirit järjestävät lukuisia koulutuksia, kursseja ja muita elämystapahtumia vuoden aikana aikuisille ja aikuistuville nuorille.

Järjestämme info- ja ilmoittautumistilaisuuden partiosta kiinnostuneille 19.8.2021 klo 18:00 alkaen partiokolon pihalla. Tule mukaan paistamaan makkaraa ja turisemaan nuotion äärelle. Paikalla on lippukunnan ryhmänjohtajia ja muita toimijoita, jotka kertovat mielellään partion tarjoamista mahdollisuuksista.

Onko lapsesi kiinnostunut tulemaan mukaan?

Info- ja ilmoittautumistilaisuuteen kannattaa tulla koko perheen voimin. Jos perheestä löytyy innokkaita ekaluokkalaisia tai sitä vanhempia lapsia, kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan, mitä partio voi tarjota parhaimmillaan koko perheelle! Ryhmänjohtajat kertovat mielellään lisää partiosta myös perheen pienimmille. Osallistuminen tilaisuuteen ei sido mihinkään, päätöksen liittymisestä voi tehdä myös myöhemmin.